Julmarknad med fotografering!

Vi på Gato design kommer att sätta upp en studio i en gammal lada och dekorera, julpynta för fotografering, det kommer att bli mycket trevligt. Förutom fotografering kommer det vara marknad och andra aktiviteter, läs vidare……….

Den 17 november organiserar Yxningens Camping en julmarknad på närliggande Narebo Gård. En fin gård från 1800-talet med utsikt över sjön Yxningen. Tanken att organisera en julmarknad uppstod redan i fjol då Annelie flyttade till gården. Och om man köper in mycket för julmarknaden, då kan man lika gärna öppna en julbutik. Så lördag den 3 november öppnade Annelie sin mysiga julbutik!
Nu är det bara en vecka kvar till julmarknaden som kombineras med ‘julloppis’. Loppis som bara har med jul eller vinter att göra. Bra om du vill bli av med gamla julsaker eller vill fynda fina jul- eller vinterprodukter.

Vi försöker skapa en riktig ‘Charles Dickens’-känsla och tänder mycket ljus i mörkret. Det som kommer att säljas är rätt så varierande: dörrkransar, trådslöjd, saft, sylt, honung, våfflor, glasprodukter, smycken, mössor och halsdukar och andra hemslöjdsprodukter, rökta varor och korv.
Naturligtvis kan man fika i det lilla tillfälliga caféet i jaktflygeln.
Fotograf Thomas Edman kommer att ta porträttbilder av barn eller familjer i fin juldekor. Perfekt om du vill överraska mor- eller farföräldrar, eller varför inte skämma bort dig själv. Julbutiken själv är fullproppad med julprodukter till skapligt pris.
Dessutom finns det också något att göra. Du kan träffa tomten, gå på tipspromenad, delta i lotteriet och barnen kan ta en runda på de söta ‘julshettisarna’ Sixten och Sallie.

Sammanfattat:
Vad: Julmarknad, julloppis och fotografering.
Var: Narebo Gård, Gusum (2 km förbi Yxningens Camping, mot Kömnevik)
När: 17 november 2012
Tid: kl 14-19